Doplnky pre detičky

Darčeky pre deti nemusia byť stále iba hračky, knižky či oblečenie. Ak ste sa rozhodli pre praktické darčeky, tak v nasledujúcich riadkoch nájdete zopár tipov pre menšie aj väčšie deti. Pripravila som malý prehľad toho, čo nájdete na vybraných stránkach s detskými doplnkami. Nechajte sa inšpirovať, nech sa páči.

Na stránke hm.com v sekcii hm home - detská izba nájdete zaujímavé maličkosti, ktoré zútulnia detskú izbu a spríjemnia každodenné chvíle deťom. Radosť im môžete urobiť doplnkami, ako sú poličky vo viacerých prevedeniach (momentálne jednoznačne vedie tvar domčeka alebo viacuholníka) ◾️drobné vešiaky rôznych tvarov, ktoré sa dajú namontovať alebo prilepiť na stenu, či inú voľnú plochu ◾️vreckáre na drobnosti ◾️úložné koše a boxy ◾️dózy ◾️ rámy na fotografie ◾️ozdobné vankúše a pod. Na doplnkoch z H&M prevažujú zvieracie motívy a svetlé farby, ktoré sa hodia tak do chlapčenskej, ako aj dievčenskej izby.
Druhou inšpiráciou je pripravený výber zo stránky tchibo. Aj na tejto stránke môžete nájsť krásne a praktické doplnky pre deti. 
Zaujímavými tipmi sú dózy na drobnosti aj jedlo ◾️ praktické úložné boxy s vekom ◾️ vlajková girlanda, ktorá môže zdobiť detskú izbu nielen počas osláv ◾️vešiak s poličkou ◾️fotorámik ◾️ samolepiace prepisovateľné tabuľky na rôzne odkazy a pod.

Tretím tipom na nákup detských doplnkov je stránka bellarose. Stránka ponúka široký sortiment doplnkov, akými sú svietiace boxy ◾️ led lampy a nočné svetielka v tvare zvieratiek či zmrzlinových kornútkov ◾️popisovateľné tabule ◾️plechové dózy a kufríky ◾️plagáty či pohľadnice s krásnymi motívmi, ktoré stačí zarámovať do fotorámikov a originálny darček je hotový.

Ak chcete vybrať niečo praktické, ale niečo iné ako doplnky do izby, môžete zvoliť doplnky týkajúce sa stolovania. Rôzne prestierania, misky, boxy, príbory sú tiež pekným darčekom pre detičky. Veľmi pekné veci má dánska značka Done by Deer, tvárami, ktorej sú zvieratká Žirafa Raffi, krokodíl Croko, nosorožec Nozo, mravenčiar Antee, zebra Zebee a hrošík Ozzo.  Roztomilé kúsky má londýnska značka Sass&Belle, ktorá sa vyznačuje nežnými maľbami zvieratiek v pastelových farbách.


Komentáre