Dámsky wishlist pre Ježiška

O chvíľu tu máme Vianoce. Niekto obľubuje nákupy darčekov v obchodných centrách, niekto v dobre osvedčených a známych obchodoch, iní sa chcú tomu vyhnúť a nakupujú v pohodlí domova. Prinášam Vám zopár inšpirácií, ktoré môžete zabezpečiť online. Sú to tipy, ktoré ma zaujali a sama som ich zaradila na zoznam v liste pre Ježiška :)


Pre ľudí, ktorí milujú kávu je samozrejme zážitkom piť každý jeden dúšok. Spríjemniť im to môže kávový servis v podobe dizajnovej šálky so servírovacím tanierom. Momentálne online dostupné na tchibo.sk v sekcii Vianočne prestreté. V mnohých domácnostiach je už častým doplnkom kávovar na kapsule. Značky týchto kávovarov majú v portfóliu svojich produktov zaradené takisto veľmi pekné dizajnové kúsky, ktoré sú určené pre jednotlivé typy káv (viď. https://www.dolce-gusto.sk/doplnky/salky-i-pohare) .

Do nového roku treba vstúpiť správne motivovaný. Veľmi praktickým a zaujímavým darčekom je motivačný kalendár s diárom I can Academy. Nájdete v ňom každý mesiac niekoľko nových citátov od známych autorov. Je interaktívny, pretože má priestor pre zapisovanie si nových úspešných zvykov a cieľov. Dostupné na viacerých online kníhkupectvách.

Doplnkov nikdy nie je dosť :) Ak im dáte nový rozmer, o to je to krajšie a zaujímavejšie. Jedným z takýchto doplnkov je dámsky drevený motýlik značky BeWooden. Veľmi originálny kúsok, ktorým môžete zažiariť nielen počas sviatočných dní. Dostupné na bewooden.sk.

Zaujímavé portfólio doplnkov má firma Vuch, ktorá prerazila na českom trhu dizajnovými peňaženkami. Dnes si už viete zakúpiť na vuch.sk aj krásne kabelky, šperky v podobe náramkov, náhrdelníkov a prsteňov, hodinky a rôzne doplnky. Jednotlivé farby a vzory oslovia rôzne typy dám, už si len vybrať :)

Posledným tipom z oblasti doplnkov je portfólio výrobkov značky LittleHana s mottom medailóny s príbehom (http://www.littlehanna.com/). V súčasnosti je veľkým trendom podieľať sa na tom, ako bude v konečnom dôsledku vyzerať Váš prívesok na kľúče, náramok či náhrdelník. Prostredníctvom jednotlivých komponentov, príveskov, ozdôb si na Vašom krku alebo ruke môžete nosiť ten Váš príbeh.

Jednou z možností je darčekový certifikát. Každú dámu určite poteší chvíľka strávená v kozmetickom alebo inom wellnes zariadení. Darčekovým certifikátom môžete vyriešiť napríklad aj predplatné obľúbeného časopisu.

V ďalšom príspevku prinesiem handmade tipy na vianočné darčeky aj s postupom :)

zdroje obrázkov
www.villeroy-boch.eu/en/
www.martinus.sk
www.bewooden.sk
www.vuch.sk
www.littlehanna.com
https://sk-sk.facebook.com/Carpe-Diem-sal%C3%B3n-kr%C3%A1sy-116288722051123/
















Komentáre