Sobota...upratovací deň


Vonku to pomaličky zaváňa jarou, takže dnešná sobota bola určená na predjarné upratovanie. Konečne je viac dní slnečných ako sychravých, čo má svoje výhody, no zároveň zrazu pohľad na okná už nie je až tak vábivý. Preto som sa dnes pustila do väčšieho predjarného upratovania. Predstavím vám výrobky, s ktorými toto upratovanie šlo ľavou zadnou.
Nezapriem svoju mániu v dm-drogeriemarkt, ktorá svojimi produktmi so značkou Denkmit je už súčasťou mojej domácnosti dlhšie.




Denkmit prostriedok na riad ultra Nature. Aj keď tento produkt je určený na riad, používam ho často aj na hladké plochy v domácnosti, ktoré chcem odstrániť od prachu. Má príjemnú neutrálnu vôňu, ktorá mi pripomína jar. Zároveň patrí k eko produktom, takže chráni naše životné prostredie.



Sanytol je u mňa povinnou výbavou odkedy máme doma drobca. Je to antibakteriálny prostriedok, ktorý čistí, odmasťuje a dezinfikuje všetky plochy v domácnosti. Neobsahuje chlór a nezanecháva škvrny. Používam ho na pretretie podláh, ale aj sanitárneho zariadenia. Na balení sa nachádza informácia, že odstraňuje plesne, vírusy a baktérie, z toho dôvodu ho dosť často používam na pretretie kľúčok na dverách, okolie odpadkového koša a pod. Má príjemnú sviežu eukalyptovú vôňu.


Na všetky okná a zrkadlá v byte používam prostriedok Clin s citrónovou vôňou. Nezanecháva šmuhy a jedným ťahom odpudí prach a špinu zo sklenených povrchov. Odkedy ho používam, nemusím sa trápiť s komplikovaným umývaním okien.










Denkmit tekutý prášok s vôňou citrónu šetrne čistí takisto rôzne typy plôch, u nás predovšetkým, umývadlá, vaňu, kachličky, ale aj sporák.



Posledným pomocníkom je Denkmit Hygiene - Pumpspray. Je to dezinfekčný sprej určený na textílie, povrchy a objekty, ktorý ničí baktérie, plesne, vírusy a má širokú škálu použitia. V kúpelni, v kuchyni, ale aj v obývacích izbách napr. na matrace, pohovku, koberce a textílie.





Taaak a teraz sa môžem vytešovať z krásneho a čistučkého bytu, urobiť si kávičku a spraviť si pekné popoludnie. Prajem vám všetkým pekný víkend
Vaša Verka xxx

Komentáre