Kozmetický natural výber

Jar je už v plnej paráde vôkol nás, je ju vidieť, cítiť, počuť...
Už som písala na tému o jarnom detoxe, o jarnej výzdobe, o jarnom oblečení, chýba už len niečo kozmeticky ladené. Práve na jar, keď je všetko tak krásne rozkvitnuté, evokuje to vo mne pocit, že kúsok tej prírody by som chcela mať stále so sebou ☺a ono sa to dá...
napríklad prostredníctvom prírodnej kozmetiky
Možno aj vy hľadáte zmenu pri pleťových krémoch alebo všeobecne kozmetických produktoch, lebo často to tak býva, aspoň v mojom prípade, že každé ročné obdobie si pleť žiada niečo iné. Raz hydratáciu, inokedy viac výživných produktov, niekedy len úplnú klasiku, inokedy špeciálny prístup. Aktuálne na pravidelnej báze používam kozmetickú trojku produktov, ktoré sú pripravované z prírodných surovín, s ohľadom na životné prostredie. Rada by som vám predstavila tento môj "natural" výber                                                              

Multifunkčný krém od značky Himalaya

Krém na ruky Sedmokráska značky Manufaktura

Pleťové lotion s obilím značky Botanicus
Multifunkčný krém od značky Himalaya je viacúčelový, slúži pri ranách, popáleninách, bolestiach, škrabancoch, vyrážkach spôsobených alergiou, zápaloch. Stačí natrieť 2x denne na postihnuté miesto. Disponuje viacerými účinnými látkami, ako je aloe vera, mandľa, olejové extrakty z ajúrvédskych bylín s antiseptickým a protizápalovým účinkom. 
✓✎ Spoločnosť Himalaya Herbal Healthcare, ktorá vyrába produkty pod značkou Himalaya, pôsobí už od roku 1930. Bola založená na princípoch ajurvédy v spojení s modernou vedou. Vyrába svoje produkty z bylín, ktoré si sama dopestuje na ekologicko čistej pôde, s použitím obnoviteľných zdrojov a bez chemických hnojív a pesticídov. 

Krém má tuhšiu konzistenciu a sfarbenie do hneda. 
Krém na ruky z limitovanej edície Sedmokráska od značky Manufaktura je druhou srdcovou záležitosťou ❤ v mojom "natural výbere" kozmetických produktov. Nazývam ho sedmokráskový zázrak, ktorý v spojení s bambuckým maslom skutočne revitalizuje, maximálne hydratuje a dodáva rukám pocit hebkosti. 
✓✎ Manufaktura ako tradičná česká firma s poslaním vytvoriť prostredníctvom svojich produktov domáce kúpele v pohodlí domova má zaujímavú ponuku svojich výrobkov, ktoré pripravuje buď z tradičných českých surovín ako je české pivo, moravské víno, karlovarská žriedlová soľ alebo z bylín. Jednou z nich je momentálne sedmokráska a celá limitovaná edícia s touto zázračnou bylinkou. 
Biely ľahký krém, nezanecháva pocit mastnoty.
Posledným výrobkom je pleťové lotion s obilím a s vôňou zo zeleného čaju značky Botanicus. Pleťové lotion, čiže pleťová emulzia s výťažkami z obilia má účinky, ktoré pleť okamžite po nanesení vypnú, vyživia a pleť rozžiaria. Toto lotion môžete využiť na pleť, ruky či celé telo. Má univerzálne využitie. Vonia príjemne a veľmi prírodne ☺❤
✓✎ Firma Botanicus ekologicky pestuje, spracúva aj predáva hotové výrobky z ekologických prírodných surovín. Príbeh firmy si môžete viac prečítať tu. Je veľmi zaujímavý, keďže na celom procese od pestovania až po predaj sa podieľajú obyvatelia obce Ostrá u Lysé nad Labem, čím má firma aj rozvojový a sociálny rozmer. 
Toľko z môjho aktuálneho výberu, možno sa inšpirujete a vyskúšate takisto spomínané produkty. Určite sa k týmto značkám ešte v blízkej dobe vrátim, pretože či už v prípade zn. Himalaya, Manufaktura alebo Botanicus existuje výber viacerých produktov, ktoré chcem po skúsenosti so spomínanými určite vyskúšať. 
Majte krásny deň !
xxx Vierka


Komentáre