Espadrilky v hlavnej úlohe


Espadrilky ako obľúbená letná obuv sa tu drží už nejakú tú sezónu a v mojom článku dnes zahniezdia v hlavnej úlohe. Sú veľmi pohodlné, praktické a hodia sa k rôznemu typu, predovšetkým neformálneho oblečenia. Svojou farbou, vzorom, či aplikáciou dajú vyniknúť nielen vaším chodidlám, ale celkovému outfitu. 


Metalické odtiene sú trendy nielen na tomto type obuvi, ak nie po celom povrchu, aspoň na špičke alebo po stranách. Najčastejšími vzormi na espadrilkách sú prúžky, bodky, zvieracie vzory, ale aj námornický štýl v podobe kotvy. Kto má radšej niečo zaujímavejšie, tak sú tu rôzne aplikácie, buď čipka alebo kamienky, strapce či brmbolce, mašličky a veľmi in sú momentálne nažehľovačky, ktorými nemusíte spestriť len vaše tričko či rifle, ale napríklad aj takúto obuv. Prostredníctvom nažehľovačky si môžete vyrobiť vlastné DIY espadrilky podľa nálady.

Ďalšie DIY nápady na výrobu espadriliek presne podľa vašich predstáv sú:

Ak máte k dispozícii farby na textil, tak si môžete doslova "vymaľovať" espadrilky


Pre tých, ktorí majú radi strapce, brmbolce a pod. stačí si ich vyrobiť z klasickej bavlnky a už len prišiť na espadrilky. Mašličky môžeme takisto vytvoriť sami z rôznych stúh, je lepšie ak sú pevnejšie, prípadne naškrobené, aby držali svoj tvar. 

Pre záujemcov o nažehľovačky, stačí len zakúpiť si obľúbený motív a nažehliť ju na espadrilky.

Máte radi flitre? Tie takisto môžu zdobiť espadrilky. Potrebujete len flitre, textilnú pásku a tavnú pištoľ. Kto uprednostňuje kamienky, dajú sa zakúpiť aj také, ktoré vieme prišiť o daný povrch, ak nemajú takúto možnosť, takisto ako flitre ich môžeme prilepiť pomocou tavnej pištole. 




Pre tých, ktorí sú zruční vo vyšívaní, je tu možnosť vyšiť si nejaký nápis na espadrilky (samozrejme musia byť textilné).

Ako beznádejný romantik a zástanca aspoň kúska čipky, som si zaobstarala úplne jednoduché espadrilky bielej farby s čipkovanou štruktúrou. Teším sa, keď ich v lete prevetrám s dlhou aj krátkou sukňou, overalom či krátkymi nohavicami. Outfity pripravené, takže Welcome Summer! 

Komentáre