Osvieženie a relax s Yves Rocher

V zime asi väčšina z nás uprednostní teplý, priam horúci kúpeľ a v lete naopak, skôr vlažnú sprchu na osvieženie. Máme tu horúce dni, kedy sa potrebujeme osviežiť. Mám pre vás tipy od Yves Rocher z kategórie sprchovacích gélov. 
 
Prvým z nich je sprchovací gél z rady Plaisirs Nature, konkrétne kombinácia Levandule a černice, ktoré s letom maximálne súvisia. Môžete si ho kúpiť tak, ako ja, v menšej verzii 200 ml alebo vo flakóne s objemom 400 ml. Menšia verzia je veľmi praktická, keď niekam cestujete, nemusíte so sebou brať svoj obľúbený "sprcháč" vo veľkom balení alebo ak skúšate nový produkt, skôr je vhodnejšia práve verzia v menšom. 
Sprchovací gél Levanduľa a černica je súčasťou relaxačného radu Yves Rocher. Levanduľa je už dlhodobo známa upokojujúcimi účinkami. 
Konkrétne tento gél je vyrobený z esenciálneho oleja z levandule, ktorý sa získava parnou destiláciou rozkvitnutých stoniek. Ak by ste si to chceli lepšie predstaviť, prípadne niečo podobné sami vytvoriť, zaujímavé tipy nájdete na blogu Moderná alchymistka.

Celý proces výroby takého sprchovacieho gélu môže pre nás laikov znieť troška komplikovane, ale konečný efekt je naozaj skvelý, akoby ste sa vrátili z pravého levanduľového poľa z Provensálska a po ceste ste ochutnali pár černíc.
Vôňu vám prostredníctvom slov neviem poskytnúť, ale len takto opísať ☺. Veď vyskúšajte sami.


Druhým tipom, ktorý pre vás mám, je sprchovací gél z inej rady Yves Rocher, a to Jardins du Monde. Konkrétne som si vybrala krémový sprchovací gél Kvet bavlníka z Indie. Kto má radšej neutrálne vôňe, plné čistoty, toto je pre vás určite tá správna voľba. Obsah, tak ako je u Yver Rocher známe, je prírodný pôvod, v tomto prípade, výťažok z kvetu bavlníka a bio sézamový olej. Z tejto rady sprchovacích gélov sú dostupné len balenia s objemom 200 ml. 
Mimochodom, kvet bavlníka je už dávno považovaný za symbol jemnej ženskosti. Kvety bavlníka pri dozrievaní pukajú a odhaľujú biele hodvábne chumáčiky vlákien s príjemnou vôňou. 
Takže milé dámy, buďte jemné a ženské aj v čase horúčav možno práve s týmto sprchovacím krémom.



Už len dodám, že obe sprchovacie gély sú neutrálne k pokožke, sú bez parabénov a šetrné k životnému prostrediu, keďže majú recyklovateľný obal. 



Komentáre