Fotopríbeh z jednej milej akcie

Aj vám sa doma kopí pár vecí, ktoré ste už nejakú tú sezónu neobliekli, neobuli, nepoužili? A potom prichádza veľké upratovanie a vy neviete, čo s toľkým šatstvom, obuvou, doplnkami do domácnosti, hračkami a pod.
Existuje niekoľko možností, ale mne sa zdá byť najvhodnejšia práve tá, ktorú vám v tomto článku predstavím.
Koncom mája som sa zúčastnila jednej milej akcie, ktorej myšlienku chcem posunúť ďalej...Volalo sa to Jarná zóna bez peňazí a nasledujúcim fotopríbehom sa pokúsim predstaviť podstatu, o čo vlastne šlo. 

V krátkosti
Na Jarnú zónu bez peňazí ste mohli priniesť šatstvo, obuv, domáce potreby, hračky, knihy, čokoľvek, čo už vo Vašej domácnosti nemalo využitie. Čo sa týka oblečenia a obuvi, samozrejme, ideálne bolo sezónne. Skupinka dobrovoľníkov prevzala jednotlivé veci a rozmiestnila na svoje miesto. Zároveň ste mali možnosť rozhliadnuť sa a vybrať si aj niečo pre seba, ak vám to padlo do oka. V prípade, že si veci v priebehu akcie nenašli nového majiteľa, putovali do rôznych charitatívnych organizácií, kde určite urobili radosť a pomohli tým, ktorí sú na pomoc odkázaní.

Krátky fotopríbeh o akcii





Toto je na samostatný článok, lebo výroba kabeliek, či rôznych iných doplnkov len tak z katalógového papiera sa len tak nevidí...☺☝




Mimochodom, akcia Zóna bez peňazí sa koná vo viacerých mestách na Slovensku, takže ak sa vám jej myšlienka páči, stačí vyhľadať informácie na webe a zúčastniť sa. Všetkým, ktorí sa do toho zapájajú držím palce pri ďalších ročníkoch usporiadania.

Ja už sa teším na ten, ktorý sa uskutoční v jeseni.

Za foto ĎAKUJEM šikovnej fotografke Veronike © (Veronica photography )

Komentáre