Zeleň v byte (trochu inak)

U nás je v plnom prúde obdobie lozenia a prvé pokusy vstávania na nohy (reč je o najmenšom členovi rodiny samozrejme ☺). Najlepším pomocníkom pre tieto pokusy sú rôzne dostupné druhy nábytku, najlepšie ak je na nich umiestnená nejaká izbová rastlina (vtedy to má aj "pridanú hodnotu"☺). Kým vymyslím, ako zachrániť zostávajúce žijúce rastlinné druhy v našom byte, mám zatiaľ menšiu náhradu. Pre všetkých, ktorí máte radi zeleň v interiéri, ale z akéhokoľvek dôvodu si ju nemôžete v byte dovoliť, mám pre vás veľmi rýchle, lacné a dostupné riešenie.

Potrebujete len jeden voľný rám na fotky, baliaci papier (najlepšie s motívom zelene) a nožnice.

Postup úplne jednoduchý. Pripravíte si rám na fotky, baliaci papier a nožnice. Z rámu na fotky vyberiete kartu, ktorú tam máte. Podľa nej vystrihnete z baliaceho papiera tú časť, ktorá sa vám najviac páči. Vystrihnutú časť z baliaceho papiera založíte do rámu a hotovo ☺. Vyložíte na poličku, či akékoľvek iné miesto, ktoré chcete dekorovať. 

Tip ☝ Ak máte viac voľných rámov na fotky tak, môžete vystrihnúť z baliaceho papiera viac kúskov za sebou a založením do rámov vám vznikne viacdielny obraz. 

Tip ☝ Takto rýchlo a jednoducho môžete niekomu darovať krásny vlastnoručne vyrobený darček.


Komentáre